Online Users



Hai. Welcome to my gray + white blog. Feel delightful to read something about me. ? Read the story back here :)

get this widget here



HandPhone Rosak ☹☹☹

assalamualaikum bermula kata .....
sebagai pembuka awal bersua .....
sudah lama tak bertegur sapa .....
apa kabar sahabat semua nya?????


hahahaha siap berpantun lagi....
ok la sebenarnya kita tengah sedih nie......
handphone kita rosak sedih laaaaaa....
dah la handphone rosak sim card pulak kena block........
bagai jatuh ditimpa tangga la..... nasib malang melanda......
terpaksa la kena beli handphone baru and sim card baru.....
abis la duit den nie haaaa......

kalau tahu dari awal lagi mesti dari dulu aku pakai handphone nokia 3 sekupang la....
bab kata orang handphone baling anjing mesti punya handphone aku tak kan rosak.....
kesian dekat kita kan kan kan (mengharapkan simpati dari korang)
hahahaha agak-agak nak pakai phone apa ea?? hrummmmm......
yeah yeah nanti dapat handphone baru........(peace)

setiap yang berlaku pasti ada hikmah....
haaaaa sekarang hikmah nya aku akan dapat handphone baru......
cuma kena tunggu lepas exam la...........
memandangkan tahun nie kita SPM so kita beli mungkin lepas habis exam......



Older Post . Newer Post